Kategori
Fabrikant
Sort By

Clearomizer / Tanke

Vi hos PremiumVape vil gerne tro, at det gamle udtryk “ingen røg uden ild” i fremtiden vil blive erstattet med “ingen damp uden fordamper”. Fordi det er jo tilfældet med e-cig. Hvis en e-cigaret skal fungere, er der brug for specielle dele for at omdanne e-saften til damp, og det er præcis, hvad der sker i forstøveren.

På denne side finder du tanke til alle slags e-cigaretter. Disse er nødvendige for at du kan puste på din e-cig. Så hvad er en tank? Enkelt forklaret er det beholderen, du fylder med e-juice. I denne beholder er der også en spole, og det er gennem denne spole, at væsken suges op, inden den derefter fordampes.

Vores tanke

Forskellige typer tanke bruges afhængigt af hvilken elektrisk cigaret du bruger. Der er to forskellige varianter at vælge imellem: Clearomizers og Atomizer. Den mest almindelige variant er Clearomizers, der har glastank og bruger færdiglavet spole. Atomizers har en RBA-funktion, hvor du bygger dine egne Coils. Hvad der kan være interessant at vide er, at nogle clearomizers-modeller er af typen RTA. Disse er en kombination af både Cleromizer og Atomizer. Mazy? Det er faktisk lettere end du tror. Vi guider dig rigtigt, og hvis noget er uklart, hører vi gerne fra dig for at besvare dine spørgsmål!

Hvordan man vælger tank til e-cig’s

Vi forstår, at alt dette med forskellige tanke og modeller her kan være forvirrende. Men i virkeligheden er det ret simpelt, og du kan altid få personlig hjælp fra os på PremiumVape til at vælge den rigtige til din e-cig-model.

E-cigaretter er normalt tilpasset til at fungere for forskellige typer af vape-brugere. Modellerne på markedet er normalt enten Mouth-To-Lung (MTL) eller Direct-Lung-Inhale (DLI). Den største forskel er, at de har forskellig luftmodstand. Tænk over dette: hvordan vil du have pusten fra din e-cig? Hvis du vil have et pust med luftmodstand svarende til en almindelig cigaret, anbefales det, at du vælger en MTL.

Hvis du vil have løsere pust i stedet, skal du investere i en DLI. Det, der primært bestemmer følelsen af ​​disse modeller, er den spole, den bruger. En DLI bruger spoler, der har større luftpassage og køres ved højere watt, hvilket betyder, at den fordamper mere e-væske. Dette passer perfekt til den større luftstrøm, så smagen ikke fortyndes. Der er også fordampere, der er kompatible med forskellige spoler. Velegnet til både MTL og DLI, afhængigt af hvilken type spole du installerer.

Hvad er forskellen mellem forstøvere og clearomizers?

Det er ikke det nemmeste at holde styr på terminologien, når det kommer til vaping, især hvis du er nybegynder. Hvad der også kan være forvirrende er, at betydningen af ​​de forskellige begreber har ændret sig over tid. Det, der engang definerede en forstøver, er ikke længere nøjagtigt, og det betyder, at mange af os henviser til det samme, men med forskellige navne. Det samme gælder selvfølgelig clearomizer. Begge er varianter af fordampere til e-cigs. Vi vil forsøge at gøre det hele lidt nemmere. Nedenfor beskriver vi, hvad en forstøver og en clearomizer er, og forklarer, hvordan de skal bruges. Kom med!

Dette er en forstøverfordamper til e-cigs

Hvis vi kigger på betydningen, betyder det grundlæggende en enhed, der får vand, parfume eller andre typer væsker til at blive til en fin spray. Men hvis vi taler om vaping, får ordet en ny betydning, hvis betydning også har ændret sig meget gennem årene. Da forstøver som koncept begyndte at blive anvendt til dampning, var det primært rettet mod fordampning af e-juice og dermed spolen i tanken. Derefter fortsatter udtrykket med at beskrive hele tanken som en enkelt del bestående af spole, væge, spoler og væskebeholder i en. Dette betød igen, at både genopbygnings artikler såsom, clearomizers og cartomizers måtte gå under det samlede navn “forstøvere”. Det var noget vildledende, fordi disse er kampvogne med nogle forskellige forskelle. Hvad ordet “forstøver” egentlig betyder, har derfor fået en anden ny definition.

Når udtrykket forstøver bruges i dag, henviser man specifikt til den fordamper, du bruger, når du bygger dine egne spoler. Atomizer er således stadig et samlet navn, men kun for RBA-fordampere, dvs. ReBuildable Atomizers, såsom RDA, RTA og RDTA. Normalt er de fordampere, du konstruerer med selvbyggede spoler.

Dette er en clearomizer-tank til e-cigs

Clearomizers er de mest populære og dermed de mest anvendte fordampere til dampning. Selve ordet clearomizer kommer fra en sammensætning af ordene “klar” og “forstøver”. Det betyder, at du taler om en gennemsigtig tank. Denne type tank er klar og lavet af glas eller plast. I tanken findes der et udskifteligt spolehoved, der skrues i bunden af ​​tanken. Der er også ofte en skorsten, der forbinder toppen af ​​spolen med dysen.

Hvad der er karakteristisk for en clearomizer er, at den bruger færdige spoler, der let kan udskiftes. Fordelen ved denne type tank er, at mange har en såkaldt 510-forbindelse. Dette gør det muligt at kombinere tanken med en række vape mods og kan bruges som en del af et e-cigg startpaket.

Vad som kännetecknar en clearomizer är att den använder färdigbyggda coils som enkelt går att byta ut. Fördelen med den här sortens tank är att många har en så kallad 510-anslutning i cylindrisk form. Denna gör att tanken går att kombinera med en mängd olika vape mods och kan användas som en del i ett e-cig startsæt.

Sådan bruges atomizers og clearomizers

Den næste ting, du skal vide om både atomizers og clearomizers, er, hvordan de er designet, så du kan bruge dem korrekt. Som nævnt ovenfor er begge tankvarianter forskellige typer fordampere til e-cig. Begge har forskellige egenskaber og arbejder sammen med forskellige typer mods og spoler. Derfor er det også vigtigt at kende det grundlæggende i, hvordan de forskellige varianter er struktureret. Her er nogle enkle ting, du har brug for at vide.

Sådan bruges en atomizer

Moderne atomizer, der bruges i dag, er alle designet på en lignende måde, derfor betjenes de også næsten på samme måde. Hvad du har brug for, når du bruger denne type tank, er enkle værktøjer, wire eller færdiglavede spoler og væge (normalt lavet af økologisk bomuld). Så for at din forstøver fungerer, skal du først bygge spolen. Hvordan bygger man en spole trin for trin, har vi en guide på siden Coils.

Hvilken strøm, du har brug for at tørre, bestemmes af den spole, du bruger. Når spolen er ny, kan det være smart at starte lavt og arbejde dig op til den watt, den er specificeret til. Men inden du gør det, skal du sørge for, at spolen i fordamperen er ordentligt fugtet med e-væske. Start med at lægge bomuldet i blød på toppen af ​​spolen med et par dråber e-væske, inden du monterer det i tanken. Dette hjælper med at forhindre, at det brænder under den første flare på din vape . Husk at vente et par minutter efter påfyldning af tanken for virkelig at lade bomuldene absorbere saften korrekt.

Hvis du bruger en RDA, er det godt at våde bomullen gentagne gange, når du bemærker, at den begynder at tørre. Hvis det er en RTA, skal du fylde tanken op, og du vil ikke lade den stå tomt for at forhindre bomuld i at blive tør. Hvis du har en RDTA, kan du gøre det på begge måder.

Godt at huske er, at forstøvere i grunden fungerer på samme måde, når alle dele, de består af, er samlet. Nogle forstøvere er lettere at bruge end andre, men er stadig de mest krævende af damptankene, med fordelen ved en tilpasset vape-oplevelse.

Sådan bruges en clearomizer

Hvis du kender det grundlæggende regler af vaping, er en clearomizer meget let at bruge. I en clearomizer kan spolehovedet udskiftes. Før tanken fyldes med e-juice, er det første skridt at suge bomullen i spolen ved at dryppe lidt e-juice oven på den. Vent et øjeblik, indtil væsken absorberes ordentligt, og skru derefter spolen ind i tanken. Monter de resterende dele af din damp og fyld tanken med e-væske. Hvis du har en clearomizer, der er en del af et vape-sæt uden justerbar watt, skal du sørge for, at spolens bomuld er ordentligt mættet med væsken inden dampning.

Hvis du bruger en vape, hvor du kan regulere watt, er tipet at starte lavt og øge trin for trin. Derefter kan du undgå oplevelsen af ​​et såkaldt “tørt hit” (når spolen opvarmes med tør bomuld og smager brændt). Hvis du føler, at din vape ser ud til at være tør, skal du prøve at sænke wattforbruget. Overskrid aldrig spolens anbefalede wattstyrke, da dette helt sikkert vil resultere i grimme tørre slag.

Godt at vide om clearomizer-tanke er, at disse er lettere at håndtere end forstøvere. Dette har gjort denne model til den mest almindelige e-cig fordamper på markedet. Moderne clearomizers er også så udviklede i dag, at de kombinerer denne enkelhed med god vape-oplevelse. Dette uden at involvere kompliceret spolebygning. Dette er grunden til, at disse tanks stadig er populære blandt erfarne brugere og begyndere.