Køb flere Shortfills og få mængderabat. Bland frit fra hele vores sortiment af almindelige Shortfills & MTL Shortfills.
Kategori
Fabrikant
Smager
Nikotin styrke
VG-indhold
Sort By

E-væske / Vape juice / E-liquid

E-vaeske, eller e-juice, som det også kaldes, er den væske, som du fylder din e-cig med. Denne væske fordamper derefter, når du ryger eller fordamper som det almindeligvis kaldes. Væsken fås i mange forskellige varianter og kan fås med forskellige nikotinindhold, så du kan finde en juice, der passer dig og din vaping. Hvilke smag foretrækker du? Vi tilbyder e-juice fra flere mærker med smagen af ​​alt fra eksotiske frugter og menthol til dampe væsker, der ligner mere smagen af ​​tobak, men uden ildelugtende røg!

Hvad er e-vaeske?

Kort sagt er e-vaeskeen aromatiseret vandbaseret væske med eller uden nikotin, som du bruger til at fylde din e-cig. Selve væsken består af to hovedingredienser: Propylenglykol (PG) og vegetabilsk glycerin (VG). PG er den ingrediens, der giver væsken en cigaretlignende fornemmelse med ramt af halsen, og VG giver en blødere fornemmelse og meget damp. Afhængigt af hvilken følelse du vil have, når du fordamper, er det disse værdier, du skal overveje. Hvilket PG / VG-indhold, du foretrækker, er naturligvis meget personligt, derfor er det bedst at teste dig selv, men for modeller, der drives på højere watt, er det mere almindeligt med højt VG-indhold, og for modeller, der drives af lavere watt, er det mere almindeligt et medium eller lavt VG-indhold.

Vælg den rigtige nikotinstyrke til din e-cig.

Den første ting du skal tænke på, når du vælger nikotinstyrke, er at en e-cig, der kører på høj watt, fordamper mere væske og giver mere damp, hvilket betyder at du får en større mængde nikotin . Derfor er det almindeligt at bruge e-juice med lavere nikotinindhold til disse modeller. Valget af nikotinstyrke afhænger også af, hvor meget nikotin du er vant til at indtage, og om du foretrækker en mildere fornemmelse i halsen, eller om du foretrækker en mindre mængde, men stærkere pust. Vi har lavet en tabel nedenfor, der viser almindelige styrker af nikotin. For en person, der er vant til et højt nikotinindtag, kan det være hensigtsmæssigt at starte med Strong eller Medium og derefter trække tilbage. For dem, der har haft et lavt nikotinindtag, er det sandsynligvis nok med lav eller endda nikotinfrit.

Denne tabel kan være et godt udgangspunkt, hvor nikotinstyrken er egnet til forskellige watt:

Coil Watt –> ≈10W ≈20W ≈40W ≈80W ≈160W
Light 12mg 6mg 3mg 2mg 1mg
Medium 18mg 12mg 6mg 4mg 2mg
Strong 24mg 18mg 9mg+ 6mg+ 3mg+

Tip! Hvis du vil undgå den stærke følelse, som e-væske med højere nikotinstyrke kan give, kan det være værd at prøve nikotinsalt, der er mildere for halsen.

Tip til valg af nikotinstyrke

Stadig usikker på, hvilken nikotinstyrke du skal vælge? Start med at kigge på din vape og spole for at se, hvilken watt den kører på. Tommelfingerreglen, der skal tages i betragtning, er:

  • Lav watt = Højere nikotinstyrke
  • Høj watt = Lavere nikotinstyrke

Lavere watt angiver, at dampen er lavet til at passe indånding fra mund til lunge (MTL), og så kan du med fordel vælge en stærkere nikotin indhold. Disse enheder er skabt til væsker med både høje PG og høje nikotinniveauer. Enheder med lav watt har også mindre luftstrøm, og dette hjælper med at forhindre, at nikotinen bliver overvældende. Høj watt indikerer derimod, at din enhed er tilpasset til direkte til lunge (DTL), og derefter skal du vælge et lavere nikotinindhold, ellers er der en risiko for, at dampfølelsen bliver for intens. Disse enheder klarer sig bedre med væsker med høje VG og lave mængder af både PG og nikotin, fordi luftstrømmen er større, og dampen kommer direkte til lungerne.

Hvordan du vælger juice

De fleste e-væsker i dag består af både PG og VG, så afhængigt af hvilken følelse du vil have, når du damper den, skal du se disse værdier ekstra på. Høje PG-væsker giver mere halsslag og væsker med høj VG giver mere damp. Hvis du vil tilføje nikotin til væsken, så er der flere forskellige e-juice at vælge imellem, vi hos PremiumVape tilbyder for eksempel:

  • E-juice med nikotin (10 ml), er mindre pakker med færdigblandet juice, hvor du kan vælge imellem 0mg-18mg nikotin.
  • Shortfill-væsker uden nikotin, hvor der er plads til at tilføje et nikotinskud, normalt for at få e-juice med 3 mg nikotin.
  • Custom shortfill er juice blandet af os og tilpasset til op til 16 mg nikotin.
  • Gør det selv DIY-juice, er koncentrerede smag / aromaer, som du blander dig selv med basisvæske (PG & VG), og nikotin hvis du vil. Hvordan du doserer er valgfri, men det er godt at huske på, at det er mere nøjagtigt at veje i stedet for at måle for at få en korrekt blanding. Der er også forblandet essenser, der er færdige smag.

Godt at vide om e-juice

Vape juice lever ikke for evigt, men den forbliver i god stand meget længere end mad. For eksempel kan en vapejuice skifte farve og blive brunlig over tid af forskellige årsager, men det betyder ikke, at den er blevet dårlig eller har bestået nogen form for bedste dato før. Det kan være lige så frisk som før. Generelt kan væsken forblive frisk i op til to år efter fremstillingsdatoen, men afhængigt af hvordan du opbevarer din væske, kan dette tidsestimat enten forlænges eller afkortes. E-juice bør ikke opbevares i varme, sollys eller udsættes for ilt, og jo længere du formår at undgå disse tre ting, jo længere varer saften. Den bedste måde er at holde dine juice godt forseglet et sted, hvor det er køligt, tørt og mørkt.

Hvordan vi sorterede vores e-juice

For at du hurtigt kan finde den vapejuice, du foretrækker, kan du vælge at klikke direkte på en af ​​kategorierne for at se alle de juice, der findes. Eller du kan fortsætte browsing for at se alle juice uden at vælge en bestemt kategori. Godt at vide er, at de fleste producenter tilbyder en række frugtsmag og smag, der går fra sød til sur samt forskellige mentolsmag. Ligeledes tilbyder mange væsker med en smag svarende til almindelig tobak. Vi tilbyder også vape-væsker i sliksmag i blandinger af sød og sur, e-juice, der smager bagværk, samt mange andre smagsvarianter.

Kontakt os for spørgsmål

Føler du dig endnu ikke helt sikker på, hvilken slags e-juice du skal vælge eller har yderligere bekymringer om PG / VG-niveauer, eller måske undrer du dig over noget andet? Skriv en besked til os, så kontakter vi dig så snart vi kan – vi er her for at guide dig rigtigt!