Strawberry Macaroon fra Dinner Lady Salts 20mg (10ml)

59 kr  

“Kombinerer en mandel- & kokosnødmacaroonbase med en sød og saftig jordbær.”

Dinner Lady

Ikke på lager

Beskrivelse

Dinner Lady Nic Salt’s E-væske

Nikotinsalte er en ‘næste generation’ e-væske, undertiden kaldet: nic-salte, salt-nic og nic-saltvæske. Nic Salt’s e-væske er designet til at give et hurtigere og stærkere nikotinhit, bedst for erfarne nikotinbrugere. Dinner Lady fremstiller Nic Salt-versioner af hendes yndlingssmag, så det er muligt at købe Strawberry Macaroon som et nikotinsalt i en styrke på 20 mg.

Hvad er Nic Salts?

Teknisk set er Nic Salts stadig en 50:50 e-væske. Hvad der gør Strawberry Macaroon til et næste generations produkt er at den anvendte nikotin kommer fra et naturligt forekommende salt, der findes i tobaksblade. ‘Nic saltvæske’ kan give højere koncentrationer af nikotin uden at blive for stærk i halsen, og absorberes lettere i blodet end ikke-salt e-væske. Nic Salte er derfor blødere sammenlignet med standard 50:50 e-væske, og de tillader analoge brugere der ønsker at skifte til vaping, og som er vant til højere niveauer af nikotin, at damp Strawberry Macaroon med 20 mg styrke for et hurtigere indtag af nikotin.

[produktnavn] kan bruges i penne og pods, og ud over at være i stand til at levere et medium til højt niveau af nikotin er det lige så alsidigt som standard 50:50 e-væske, som indeholder såkaldt nikotin med fribase.

Dinner Lady Nic Salte Smagprofiler

Der er i øjeblikket seks smagsprofiler fra Dinner Lady: desserter, frugter, slik, tobak, mentol og is. For at starte din rejse med Dinner Lady eller for at opdatere dig selv om vores voksende sortiment af Nic Salt e-væske, se hele sortimentet for at finde ud af mere om disse næste gen Salt Nic e-væske.

Du kunne også være interesseret i...