Kategori
Batteri
Fabrikant
Sort By

Mods & Batterier til Vape Mods

Vores mål er altid at kunne tilbyde markedets nyeste modeller af mods, derfor tilføjer vi konstant PremiumVape nye modeller til vores lager. Vi sælger kun ægte mods fra store og kendte producenter. Du kan selv kontrollere dette gennem en unik kode på emballagen, der bruges til at kunne verificere deres ægthed hos producenten.

En e-cigaret fungerer ikke uden et mod, fordi det er dens batteridel og den del, du holder, når du svajer. Mods er helt tilpasset og oprettet for at give en e-cig fordamper med strøm, så du kan tage blusser. Når du handler mods, er det godt at vide, at der ikke kun er en variant af mods at vælge imellem, der findes mods i alle mulige størrelser og udseende, alle med forskellige fordele.

 • Box Mods. Også kaldet APV (Advanced Personal Vaporizer) og er generelt de mest kraftfulde tilstande på markedet. De har normalt display og mere teknisk advancerede funktioner såsom variabel watt og temperaturkontrol. Mange af modellerne har også udskiftelige e-cig-batterier.
 • Tub Mods. Er, som navnet sandsynligvis antyder, cylindriske og har et indbygget batteri, der giver dem en kompakt størrelse. Har hverken skærm eller avancerede indstillinger, hvilket gør disse nemmere at håndtere og bruge.
 • Mech Mods. Er måske de enkleste mods på markedet, da de er helt mekaniske uden display og indstillinger og har et udskifteligt e-cigaretbatteri. Denne type mekaniske mod anbefales dog primært til erfarne trafikanter eller professionelle og ikke til begyndere.

Mods & batterier

Interessen for vaping strækker sig længere og mere blandt fagfolk og begyndere, hvilket gør det stadig vigtigere at vide, hvordan man håndterer disse enheder mest sikkert – især når det gælder batteri- og batteri sikkerhed. Den første ting du skal vide om mods er, at disse kan have indbyggede eller udskiftelige batterier, og uanset hvilken slags mods du bruger, er tanken om batteri sikkerhed lige så vigtig.

Nedenstående sikkerhedstips gælder for alle typer batterier, uanset om de er indbyggede, udskiftelige eller anvendes i mekaniske tilstande. Opdelingen er der kun for at gøre tipene til specifikke mods mere tydelige.

Regulerede mods med indbyggede eller udskiftelige batterier

Regulerede mods er populære blandt både begyndere og erfarne trafikanter, hvilket ikke er så underligt, da disse mods giver dig nem justering af watt, spændingen sendes til spolen, uanset modstandsniveauet (ohm ) brugt. Derudover er disse udstyret med en række sikkerhedsfunktioner, såsom at have låse, der forhindrer kortslutning af batteriet. Men når det er sagt, skal det huskes, at denne enhed stadig er elektrisk, og derfor skal den håndteres korrekt for at være sikker at bruge.

Regulerede mods bruger enten udskiftelige batterier i standardstørrelse eller indbyggede batterier, der kan oplades via et USB-kabel. Hvis du bruger en med et indbygget batteri, er det godt at vide, at batterier ikke kan håndtere et vilkårligt antal opladninger, og når du bemærker en dårligere opladningskapacitet, er det vigtigt, at du udskifter hele din tilstand. Levetiden på disse batterier er dog ret lang, og den mest almindelige er, at de holder op til 3 år, forudsat at du tager ordentligt vare på dit mod. Hvis du mister tilstanden på en hård overflade, er der en risiko for, at det indbyggede batteri bliver beskadiget, så hvis du vil tage pengeskabet før det usikre, skal du udskifte tilstanden, hvis dette sker.

Hvis du derimod bruger udskiftelige batterier i tilstanden, behøver du ikke udskifte hele din tilstand, når batteriet løber tør, er det nok at indsætte et nyt batteri. Men der er også sikkerhedsaspekter at overveje med disse.

Batteri sikkerhed for regulerede tilstande med indbyggede batterier:

 • Brug spolen med den korrekte ohm-styrke – Läs i produktbeskrivningen för din mod för att se inom vilka ohm coilen får vara och håll dig inom dessa värden.
 • Hold mod sikker – Efterlad aldrig en tilstand, der læner sig mod brændbare materialer, f.eks. En pude, uanset om du oplader den eller ej. Undgå også at efterlade dit mod i direkte sollys, da dette kan få batteriet til at varme op til et farligt niveau.
 • Brug det rigtige opladerkabel – En tommelfingerregel, når det gælder alle typer teknologi, er at bruge originale opladere, og det samme gælder selvfølgelig for vape og mods. Hvis din mod er opladet via USB, er det vigtigt at sikre, at du bruger den rigtige ledningstype, og at denne har den samme spænding. Hvis opladeren har en højere spænding end din vape, dette kan overophedes batteriet. Det er derfor bedst at bruge den ledning, der fulgte med enheden, da du købte den, selvom andre kabler passer i stikket.
 • Lad ikke batteriet overoplade – De fleste moderne mods stopper opladningen, når batteriet er fuldt opladet, men nogle gange kan det alligevel gå dårligt. Derfor er det bedst ikke at lade tilstanden være under opladning natten over, men kun oplade, når du selv kan holde øje med den.
 • Genbrug batteriet – Ligesom ethvert batteri, skal mods afleveres til genbrug, når batteriet er dødt, du skal bestemt ikke smide det i det almindelige skraldespand.

Batteri sikkerhed for regulerede mods med udskiftelige batterier:

 • Kontroller, hvordan din mod oplader – Nogle Box Mods med udskiftelige batterier kan oplades med et USB-kabel, men andre mods har kun deres USB-port for at kunne udføre hardware opdateringer, og det betyder, at du skal fjerne batteriet og oplade det i en ekstern batterioplader.
 • Brug den rigtige slags batterier – Sørg altid for at kontrollere, hvilke batterier du skal bruge i din tilstand. Selvom den kan håndtere flere forskellige typer batterier, skal du altid bruge den samme type batterier, hvis du har mere end et batteri i din tilstand på samme tid.
 • Få en batteriholder til ekstra batterier – At skulle skifte batteri kan ske når som helst og hvor som helst, så det er godt at altid have ekstra batterier med, hvis du ikke bare har installeret et nyt. Men sørg for, at du aldrig har løse batterier i lommen eller tasken, men opbevar dem i en ordentlig beholder. Løse batterier kan lække eller blive kortsluttet af for eksempel nøglering og i værste fald eksplodere.
 • Oplad dine batterier sikkert – Hvis du bruger genopladelige batterier, er det bedst at oplade dem i en ekstern batterioplader. Lad batterierne optimalt være i opladeren, indtil de er fuldt opladede, og når de er fuldt opladede, skal du tage dem ud af opladeren.
 • Vælg batterier i høj kvalitet – Der er en række forskellige batteriproducenter at vælge batterier fra. Sørg altid for at vælge modeller af høj kvalitet i forhold til de billigste varianter. Vælg altid batterier fra kendte mærker for at være på den sikre side.

Mech Mods og batterier

Som nævnt flere gange før anbefales mekaniske mods-Mech Mods-til professionelle og ikke til begyndere, da de mangler de sikkerhedsfunktioner, som de regulerede mods har. Alt strøm, du får fra dit batteri, går derfor direkte til din spole (spole i spolen), og når batteristrømmen falder, gør spændingen, der modtages af spolen, også. Den eneste måde at påvirke watt-forbruget på er at bruge spoler med forskellige modstande.

Når vi tænker på batteri sikkerhed til mekaniske tilstande, er det vigtigste at kende Ohms lov, der beskriver forholdet mellem elektrisk spænding, strøm og modstand. Selve loven handler om batteriets evne til at frigøre den energi, der er gemt inde i det, og når et batteri overanstrenges, kan det være som en kortslutning, og risikoen er, at farlige kemikalier lækker ud af batteriet, eller at det endda eksploderer, hvis du bruger usikre batterier (vi anbefaler, at du altid bruger INR-batterier). Det er derfor vigtigt at kontrollere modstanden i din spole og beregne, hvor meget strøm spolerne trækker ud af batteriet og sørge for, at det batteri, du bruger, kan håndtere det.

Batteri sikkerhed for mekaniske tilstande:

 • Sørg for, at lufthullerne i tilstanden fungerer – I mekaniske tilstande er det vigtigt, at lufthullerne fungerer korrekt, fordi de frigiver gasserne, hvis batteriet inde overophedes eller på anden måde lækker og forhindrer, at der dannes et overtryk. Du kan teste hullerne ved at fjerne batteriet og blæse let i tilstand for at se, at luftstrømmen er som den skal.
 • Hold styr på dine batterier – Det er vigtigt, at du bruger gode batterier, når du bruger mekanisk tilstand, og sørg for at kontrollere spændingen i batteriet ofte. Hvis du opbevarer genopladelige batterier, skal de have en jævnstrømsspænding, der er lige under 3,7V.
 • Vær forsigtig, når du bygger spoler og spoler – Det er vigtigt at kontrollere spolens modstand med en ohm-meter, inden du bruger dem i din mekaniske tilstand. Hvis du har kortslutning, risikerer du at beskadige batteriet eller begynder de at brænde.

Mode-knappen skal have en lås – Når du stryger i normal tilstand, har de fleste en knap med en låsefunktion, der forhindrer utilsigtede forbrændinger, for eksempel når du har din strygning i lommen eller tasken og ved et uheld får adgang til knappen. Sørg for, at din mekaniske tilstand også er udstyret med denne sikkerhedsfunktion for at forhindre, at batteriet overophedes.