Kategori
Modeller
Batteri
MTL / DTL
Fabrikant
Sort By

E-cigaret Startsæt / Vape Kit

Overvejer du at begynde at vape? Start med et start-kit til e-cigaretter fra PremiumVape. Her er flere komplette vape-sæt, som du kan vælge imellem, og alle er komplette med Mod, Tanke, Coils og USB-kabel.

Det pæne ved vores startsæt er, at de er lige så velegnede til både nybegyndere og erfarne brugere, der er ivrige enten efter at prøve noget nyt eller ønsker at opgradere til en ny model. En ting, der er godt at tænke på, når du vælger et startpakke, er at bestemme, hvilken effekt du vil have din e-cig til at give. Hvis du vil have en e-cig, der ligner en almindelig cigaret, skal du vælge en variant, der giver mindre luftstrøm, og hvis du vil have en, der giver meget damp, skal du i stedet vælge en, der har mere luftstrøm.

E-cigaret Startsæt til Mouth-To-Lung eller Direct-To-Lung
Forskellige elektriske cigaretpakker er velegnede til forskellige typer brugere, det afhænger alt af, hvad du prioriterer. Vil du have den samme følelse, som du får af en almindelig cigaret? Så kan Mouth-To-Lung (MTL) e-cig-kit være noget for dig, og hvis du vil have en blød, men fyldig følelse, er et Direct-To-Lung (DTL) kit mere passende. Hvad der skelner mellem disse er, hvilke e-juice-væsker der er bedst egnet til hver variant. En MTL giver mere luftmodstand i pusten og føles derfor mest som en almindelig cigaret i følelsen. Det fordamper også en mindre mængde væske, hvilket betyder, at du med fordel kan bruge en juice med et højere nikotinindhold i denne type e-cig. En DTL e-cig fungerer omvendt og giver en meget mindre luftmodstand i pusten og minder mere om følelsen af ​​en regelmæssig ånde. DTL-modeller fordamper også væsentligt mere væske og er derfor velegnede til brug med e-juice med et lavere nikotinindhold. Så når du skal vælge, hvilken e-cig startpakke du skal investere i, er det derfor primært hvilken slags følelse eller effekt du vil have ud af den elektriske cigaret, du skal overveje. Hvordan vil du have, at dine puster føles?

Mere om MTL-dampning
Mouth-To-Lung betyder, at du primært trækker vejret ind i dampene i munden og derefter indånder til lungerne. For at kunne bruge denne teknologi er en MTL vape-enhed bygget i lavt watt, har en mindre luftstrøm (dvs. en højere luftmodstand) og bruger spoler omkring 1,0 ohm eller højere. På denne måde passer MTL-dampning til dem, der foretrækker kædeindpakning, da en mindre mængde damp faktisk rammer lungerne. Det bliver især mærkbart, hvis du bruger en vape juice med nikotin. Desuden betyder MTL-dampning en bedre smagsfølelse, da meget af dampen tilbageholdes i munden, inden den inhaleres. Således føler man mere af smagen end hvad man gør, når man bruger andre dampe metoder. Noget, der kan være værd at vide, er, at MTL-teknologien også kan bruges til sub-ohm vape-enheder, dvs. vapes fremstillet til at passe til DTL-teknologien, men dette anbefales ikke, da disse enheder har tendens til at blive meget varme, når man bruger MTL-teknikken. Her er nogle punkter, der kan være interessante at vide om MTL-vaping:

Du sparer vape-væske – MTL-teknologi er kendt for at være en langsom form for vaping med mindre hævelse og mere rolig indånding generelt, hvilket betyder at du bortskaffer mindre vape juice end du gør når du bruger andre metoder til dampning, da væsken fordamper i en langsommere hastighed.
Lavere batteristrøm giver køligere vape – den vape-enhed, du puster fra, bruger en lavere wattforbrug fra batteriet, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at enheden bliver overophedet, hvis du f.eks. kæder vape.
Mere smag – MTL-teknikken giver dig mulighed for at mærke væskens smag mere, fordi du holder dampen i munden, inden du indånder den.
Mildere indånding – da du ikke inhalerer direkte til lungerne, giver MTL en mildere fornemmelse i halsen, men gør også denne teknik velegnet til dem, der foretrækker højere nikotinstyrke.

Diskret – MTL-dampning er af den mere diskrete art, da denne metode giver relativt lidt damp i udåndingen sammenlignet med andre dampningsmetoder. Dette giver dig mulighed for at fordampe, uden at miljøet reagerer markant.
Läs mer om e-vaeske.

Mere om DTL-vaping
Direct-To-Lung vaping er præcis, hvad det lyder. Du trækker dampen direkte ind i lungerne i et enkelt pust i en dyb indånding. Teknikken kan sammenlignes med at ryge vandpibe og er stærkt forbundet med sub-ohm våben. For at få de bedste resultater skal du bruge en enhed med højere watt og mere luftstrøm (dvs. mindre luftmodstand). Godt at huske er at DTL giver en stærk effekt, som nogle gange kan føles lidt overvældende, hvis man ikke er vant. Hvis du kan lide skyjagt, hvilket er når du fordamper, så der vil være store skyer på udåndingen, er det DTL-metoden, du skal bruge. For at få den rigtige effekt har din vape-enhed brug for en mod med en RDA-tank eller en sub-ohm-tank. Din vape juice skal have højt VG, men lavt PG og lavt nikotinindhold. Vi anbefaler, at du vælger nikotinindhold på 6 mg eller derunder for bedre at balancere det øgede damp-indtag og de direkte lunger. Dette betyder, at du kan undgå, at dampen er for intens. Her er nogle flere punkter, der kan være interessante at vide om DTL-vaping:

Intensivt – DTL er mere kraftfuldt end for eksempel MTL-teknikken og kan give en stærkere tilfredshed, men for at resultatet skal være så godt som muligt, skal du vælg overhovedet lidt eller slet ingen nikotin i den vape, du bruger.
Store skyer – Hvis du kan lide at producere store hvide skyer af dampe, er det DTL-teknologien, der er det rigtige valg, men sørg for kun at respektere dine omgivelser og fordampe på steder, hvor dine vape-skyer ikke forstyrrer eller provokerer nogen anden.
Invisible Vaping – DTL-enheder er blevet populære for det, du kalder Stealth Vaping, hvilket er når du inhalerer og holder dampen i et par sekunder, så forsvinder den inden du trækker vejret ud. For at få succes med Stealth vaping skal du have en lav ohm-spole, og vape-metoden passer godt, når du vil skjule, at du vapper for dine omgivelser.
Hurtige pust – noget, der er vigtigt at huske , er at tegne hurtige pust, så din vape ikke bliver for varm, når du damper og også undgår kædedamp.
Overvældende – DTL rammer direkte ind i lungerne, og derfor skal du være forsigtig med at justere PG og nikotinniveauet for at undgå at blive overvældet af intensiteten, de bedste resultater opnås, når våbenvæsken har højt VG og både lavt PG og lavt nikotinindhold eller er helt nikotinfri.
Ikke for begyndere – DTL-vaping kræver meget teknologi, og disse enheder anbefales derfor ikke til begyndere.

Forskellige varianter af e-cig starterkits
Blandt vores e-cig kits og starter kits findes både MTL kits og DTL kits fra kendte producenter og i forskellige modeller. For eksempel kan du vælge at købe et start-kit til e-cigaretter med enten indbyggede eller udskiftelige batterier, som begge har forskellige fordele. En e-cig med indbyggede batterier er kompakt i sit design og udseende og har lang batteritid i forhold til sin størrelse og oplades blot med et USB-kabel. Hvis du vælger et sæt med udskiftelige batterier, behøver du ikke vente på, at e-ciggen er genopladet, så du kan dampe ud, i stedet kan du skifte til et allerede opladet batteri, så snart det føles som om strømmen begynder at løbe tør , og det afladede batteri kan derefter genoplades igen. En anden fordel ved denne type e-cig starter kit er, at du bare skal udskifte batteriet, når det endelig er slidt op efter et stort antal genopladninger, i stedet for hele din e-cig mod. Så længe du har et ekstra sæt foropladede batterier og en ekstern oplader, behøver du ikke bekymre dig om at gå uden din vape.
Se alle vores batterier og opladere.

Mere om e-cig startpakker
Når du vælger, hvilket e-cig starter kit der passer dig, er det anbefalet at overveje, hvad du vil få ud af din vape. Hvis du vil indånde pusten rolig og have gode betingelser for at hæve eller sænke nikotinindholdet i din e-juice-væske, kan MTL-enheder være noget at fokusere på. Men hvis du vil oprette store skyer og vape helt uden eller med meget lavt nikotinindhold, foretrækkes DTL-enhederne. Disse vape-sæt er dog ikke de eneste modeller, vi tilbyder. Der er både enklere og mere komplekse enheder i forskellige watt, med temperaturregulering og med enten enkel skærm eller endda berøringsskærm. Du finder også Pod-systemer, som findes i mindre modeller, der er nemme at bruge og egner sig til for eksempel Stealth vaping. Hvis du er nybegynder, er tipet at begynde at kigge på vores vape-sæt, der er tilgængelige under “Standard Kits”, hvor vi har samlet enklere enheder, der passer til begyndere.

Vi tilbyder også sæt, der er tilpasset vape-fagfolk, og disse er i form af mekaniske mech-sæt. Godt at vide er, at disse dampe ikke har nogen sikkerhedsfunktioner, har ikke et display og har direkte kontakt med batteriet. Vi anbefaler derfor kun disse enheder til dig, der har længere erfaring inden for dampning og har et godt kendskab til ecigaretstrukturen og forskellige komponenter. Der er også andre typer avancerede sæt, såsom Squonk-sæt, der har en indbygget saftflaske, hvor du gradvist kan pumpe op juice.

Kvalitet og sikkerhed
Vi sælger kun e-cig startpakker fra store og kendte producenter. Vores mål er altid at have de nyeste og bedste modeller, derfor udvider vi konstant vores sortiment. Når du handler fra PremiumVape, kan du være sikker på, at du modtager et kvalitetsprodukt med tilhørende kode for at kontrollere producentens ægthed. Fra os køber du altid et vaping-produkt, som du kan stole på.

Indholdet af vores startsæt
Detaljerede beskrivelser af, hvad hvert e-cig start kit indeholder, kan læses i deres produktbeskrivelser. Her kan du også se, hvad der er inkluderet i startsættet, og få en yderligere beskrivelse af enhedens egenskaber og effekt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker hjælp til at vælge det rigtige kit til din vaping.