Strawberry Peach fra Fizzy Juice (100ml Nikotinfri Shortfill)

229 kr  

“Vores tophemmelige blanding er det perfekte valg til vapers, der ønsker rigtig frugtagtige smag. Kombinationen af ​​sure og søde jordbær og ferskner giver en anden oplevelse, som at gå i frugtverdenen.”

Fizzy

På lager

Tilbud Range Discount
Valgfri shortfills * 3 - 5 10%
Valgfri shortfills * 6 - 20 15%
* bland frit fra hele vores sortiment af almindelige Shortfills og MTL-Shortfills!

Beskrivelse

VG-indhold: 70 %
E-væske mængde: 100 ml
Flaskens volumen: 120 ml

Fizzy Juice er en prisvindende premium E-væske-producent baseret i Malaysia med en omfattende samling af juiceblandinger, der sikrer at uanset hvad dine smagsløg ønsker, har de det. Fizzy Juice blev grundlagt i 2013 og sælges nu i mere end 25 lande rundt om i verden og stræber kontinuerligt efter at give slutbrugerne en enestående oplevelse med lækre produkter, for den bedst mulige damp. Kombineret med mange års erfaring inden for dampindustrien og håndlavet premium-juice tager Strawberry Peach og Fizzy Juice mærket dig på en rejse for at finde den perfekte formulan, der hjælper dig med at foretage den ultimative skifte.

Shortfills er noget koncentreret e-væske, der kommer i flasker der ikke er helt fyldte, hvor du kan hælde et eller flere nikotinshot for at tilføje nikotin.

I tabellen nedenfor kan du se hvilken nikotinstyrke du får ved at tilføje et eller to nikotinshot til din Strawberry Peach.

Nikotinshots 20mg/ml Nikotin styrke Total mængde
1 × 10ml 1,8 mg/ml 110 ml
2 × 10ml 3,3 mg/ml 120 ml

Du kunne også være interesseret i...